Het huis gaat in de verkoop. Nu de beslissing is genomen wil je natuurlijk snel schakelen en je huis zo snel mogelijk verkopen voor de hoogste prijs.

Het aanbod op Funda is groot. Je wil er met je woningpresentatie tussenuit springen om zoveel mogelijk potentiële kopers aan te trekken.

 

“De focus moet liggen op de woning en niet op de spullen die erin staan”

 

Het is voor toekomstige kopers erg belangrijk een woning te zien die optimaal gepresenteerd wordt en niet afgeleid raken door de dingen die ze niet aanstaan.
Je huis en inrichting is het meest persoonlijke wat je op het internet tentoon gaat stellen. Tegelijkertijd is een persoonlijke smaak niet voor niets zo persoonlijk.
Dit is een grote factor waar potentiële kopers op kunnen afhaken als ze niet door het grote geheel heen kunnen kijken.

 

Als de eerste indruk de beste moet zijn

 

Hier kom ik om de hoek kijken. Amber van De Verkoopstylisten. Gecertificeerd verkoop stylist en vastgoedfotograaf. Ik help jou om je woning zo goed mogelijk te presenteren voor de verkoop en breng de juiste sfeer aan door dingen weg te halen, of juist toe te voegen.
Ik geef geen adviezen van een paar A4’tjes, want ik ben opgeleid met de ‘hands on mentaliteit’ dit houdt in niet schrijven maar schuiven! Na het restylen maak ik gelijk de foto’s en stuur ze dezelfde dag door naar de makelaar.